Prosim posodobite vaš brskalnik!

Vloge in obrazci

S pomočjo vlog in obrazcev zbranih na enem mestu nam hitro in enostavno sporočite spremembo pri odjemnem mestu ali oddajte svojo prijavo.

V Energetiki Maribor smo Vam olajšali urejanje sprememb pogodbenega razmerja tako, da smo na spletni strani objavili obrazce in vloge s katerimi nam lahko sporočite sledeče spremembe:

  • Spremembo lastništva/najema stanovanjske enote
  • Spremembo lastništva/najema poslovnega prostora
  • Spremembo imena/priimka odjemalca
  • Spremembo naslova za pošiljanje položnic/pisanj

2. Spletna Energetika Maribor

Za uspešno prijavo na spletni portal Energetike Maribor – Spletna Energetika Maribor, mora uporabnik pri kreiranju uporabniškega računa navesti davčno številko.

V kolikor v Energetiki Maribor ne razpolagamo z uporabnikovo davčno številko prijava v spletni portal ni mogoča. V tem primeru uporabnike vljudno naprošamo, da izpolnjen in potrjen spodnji obrazec posredujejo na elektronski naslov: registracija[@]energetika-mb.si.

4. Plačevanje položnic preko direktnih obremenitev

V kolikor bi želeli v prihodnje položnice plačevati preko direktnih obremenitev – trajnikov, prosimo izpolnite spodnje soglasje.

OBR 11Soglasje za izvajanje direktnih obremenitev – trajnika PDF, 1,4 MB

OBR 12Vloga za ukinitev direktne obremenitve – trajnika PDF, 11 KB

Navodila za izpolnjevanje vlog in obrazcev

Natisnjene dokumente izpolnite z velikimi tiskanimi črkami in potrdite ter pošljite na naš naslov v fizični ali elektronski obliki.

Pošiljko v pisni obliki pošljite na:

Javno podjetje
Energetika Maribor d.o.o.

Jadranska cesta 28
SI-2000 Maribor

Pošiljko v e-obliki pošljite na:

registracija@energetika-mb.si

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate